Szaporodik

image

Soha nem értettem, mért épp a keresztények pörögnek ennyit a gyerekcsinálás körül. Pont egy olyan vallás hívei, amelynek keletkezésekor kézzelfoghatóan közelinek tűnt a Világvége (még egy kézikönyvet is kiadtak e tárgyban János Jelenései – közkeletűen Apokalipszis címen), ezért aztán nem nagyon bíztatták egymást a szaporodásra.

Minek, ha már mindjárt eljön a Megváltó, megítélni élőket és holtakat. Ennek a szemléletnek – a család és a szaporodás iránti feltűnő közönynek – lépten-nyomon feltűnnek a jelei az Újtestamentumban. A papi nőtlenség, a szerzetesrendek szaporodás iránti undora (az öröklésjogi megfontolások mellett) ugyancsak ennek a Világvége-várásnak a következménye. Pedig elvileg lehetne épp fordítva is, sokgyerekes szerzetes-apáca közösségek nagy, zsivajgó orgiázó, életörömöt ünneplő közösségei is lehettek volna a rendek. De nem: az élet megvetése, az öröm elutasítása és az Utolsó Ítéletre várakozás lett ennek a vallásnak a lényege. Ami szép és emelkedett dolog egyébként, csak éppen nem sok köze van a népességszaporulathoz. Logikájából inkább éppenséggel a népességfogyatkozás következik. A gyerek szeretete, a gyerek, mint fétis az egyház számára semmi többet nem jelentett, mint az ártatlanság és szüzesség fetisizálását, amelyet büntetlenül meg lehet rontani. A nemzet eszméjével, ráadásul nemzetek szaporodásának, szállásterületük teleszülésének eszméjével pedig elvileg összeegyeztethetetlen maga a katolicizmus, amely univerzális, nemzetek feletti eszme. Sehonnan sem következik belőle, hogy x vagy ipszilon nemzetnek sokasodnia kellene. Könnyen lehet, hogy épp ez a deficit serkenti kompenzálásra őket.
Túlzás lenne persze a KDNP-t keresztény pártnak tekinteni. Európában vannak valóban keresztény értékrendű pártok, amelyek sosem asszisztáltak elveikkel szöges ellentétben álló, sötét, emberellenes diktatúrákkal.  A KDNP legújabb tervezetét a gyerekszületések számának növelésére nem elég egyszerűen agyalágyultnak nevezni. Benda doktor nem egyszerűen dilettáns – a légynek sem ártó, hóbortos idiótákkal Dunát lehet rekeszteni – ez a KDNP-tervezet egy agresszív, sötét tömeggyilkos ideológia megalapozója. Minél inkább tekintik ugyanis a nőt individuum helyett a fajfenntartás eszközének, annál inkább inflálják az egyéni szabadságjogokat. Aminek mindig tömeggyilkosság a vége. Az egyedülállók fizessenek, a gyerektelenek fizessenek, aki nem szül eleget, fizessen, aki nem akar szülni, az is szüljön: a nemzeti eszme nevében így szűnnek meg az egyéni szabadságjogok. A KDNP-terv logikus végkövetkeztetése egy olyan börtön- és lágerország, ahol állami terv szerint folyamatos szaporodásra kényszerítik az embereket – és még csak örülni sem szabad. Nincs gazdaság, nincs önmegvalósítás, nincs társadalom, nincs kultúra, kőkemény, komor, pengeszájú, örömtelen szaporodás van.
Az emberei fajnak, ezen belül a magyar népnek semmiféle önértéke nincsen. Addig van értelme, ameddig a faj egyedi teljes és boldog életet élhetnek. Egyféleképpen lehetne sokasodásra kényszeríteni őket: ha ingyen lenne az alkohol és a kábítószer, nem lenne házasság és válás, nem kellene dolgozni, de mindenki kapna egy rakat pénzt, a gyereket pedig az állam nevelné. Ez lehetne a bevándorlás egyetlen igazi ellenszere. Kellően undorító terv? Kellően. Pont, mint a KDNP szaporodás-iniciatívája. Mert minél inkább próbálják az embereket szaporodásra kényszeríteni, annál kevésbé fognak szaporodni.Kategóriák:Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: