Állami Áruház

Az Orbán és Tsai Kft. ezúton értesíti az úri közönséget, hogy megnyitotta legújabb üzletházát. A földszinten kapható mindenféle dohány- és gyarmatáru, egzotikus és hazai szeszesital, az emeleten pedig folytatható bármilyen szerencsejáték, míg az alagsorban az urak fínom zene mellett hölgytársaságnak és káros szenvedélyeknek hódolhatnak. A világon egyedülálló módon az ezekhez szükséges engedélyeket is magunk állítjuk elő, így a kiszolgálás szinte zökkenőmentes.

pokolNyomtatványüzletünk valóban egyedülálló, széles választékában megtalálhatók a búcsúcédulák, diplomák, tudományos fokozatok, méret után készített közbeszerzési értesítők, nyomozást megszüntető határozatok, felmentő ítéletek, egyéni képviselői indítványok, törvény- és alkotmánymódosítások, kúria ítéletek és alkotmánybírósági határozatok. Exkluzív klubtagok számára bankjegyet is nyomtatunk!

Sajnálatos módon, a nagy érdeklődésre való tekintettel a klubtagok felvétele szünetel, de a lelkiismeret letétbe helyezése mellett előjegyzéseket felveszünk.

További jó hír a kedves vásárlóközönségnek, hogy az egyenletes minőség biztosítása érdekében intézkedést foganatosítottunk, hogy a kereskedelmi tevékenységet folytató kontárok vonatkozó engedélyeit a legnagyobb szigorral és haladéktalanul vonják be.

Dolgozóink odaadó munkáját dicséri, hogy vigalmi szolgáltatásunk legtöbb ügyfelünk esetében szó szerint párját ritkítja!Kategóriák:egy kis hazai

Címkék:,

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: