A jóhiszeműség vége

Kedd reggel kigyúrt kopaszok – FTC-szekuritisek, verőemberek, szélsőjobboldali csőcselék – megakadályoztak egy magyar állampolgárt abban, hogy éljen alkotmányos jogával, és népszavazási kezdeményezést adjon be egy erre szolgáló állami hivatalban.Hogy világos legyen, ez olyan, mintha valaki a vérző gyerekét kórházba szeretné vinni, de náci csőcselék ellökdösné a kórház bejáratától; vagy ha temetni vinnénk épp a dédit, de sem a gyászolókat, sem a dédi testét nem engednék be a temetőbe; vagy ha valaki haza akarna menni a házába, de focicultrák, tetovált, kopasz verőemberek minden különösebb magyarázat nélkül megakadályoznák ebben. A szavazáshoz, a népszavazás kezdeményezéshez való jog ugyanis ALAPJOG. Csakúgy, mint az egészségügyi ellátáshoz, a tisztességes nyughelyhez vagy a magántulajdonhoz való jog is az. Valakit megfosztani alapjogától bűncselekmény. Ezt a bűncselekményt ma a kormány felbújtására Magyarországon elkövették.

Mindez a magyar Parlament épületétől néhány méterre történt , ami – a közhiedelemmel ellentétben – nem arra szolgált eredetileg, hogy Habony bejárjon pezsgőzni a haverjaival.

Minden mértékadó lap, blog, orgánum, médium, továbbá minden épeszűen gondolkodó ember egyetért abban, hogy

  • ilyen európai államban nem történt még a modernkori történelemben
  • a magyar politika új korszakba lépett
  • a rendszer rettegéséről árulkodik, hogy erőszakhoz folyamodik
  • a helyzet már csak rosszabbodni fog

Ezekhez csak azt szeretném hozzátenni, hogy aki egy kicsit is követte az eseményeket, pontosan tudja, hogy a Fidesz nemhivatalos milíciát tart fenn, bűnözőkből, söpredékből álló, feketén pénzelt magánhadsereget, mint a dél- és közép-amerikai drogbárók; ezek az emberek robbantották ki 2006-ban a tévéostromot, ezekből a körökből származnak a cigánygyilkosságok elkövetői, és ezek azok a paramilitáris erők, amelyek ugrásra készen várják, hogy eszkalálódjon a helyzet.

Orbán Viktor régóta Putyin embere. Oroszország nem elégszik meg azzal, hogy Ukrajnát destabilizálja, a Szovjet Birodalom visszaállításához arra van szüksége, hogy az Európai Unió anarchiába süllyedjen. A német belpolitikai helyzet destabilizálásán már régóta dolgoznak: a Szászországban garázdálkodó náci csőcselék ugyanúgy az orosz politikai érdekek végrehajtója, mint a Nemzeti Választási Iroda bejáratát elálló kopaszok. Erről persze a kopaszok mit se tudnak: az ő világképük csak a készpénzt, a sört meg a balhét ismeri.

A dolognak van egy másik vetülete is. Küszöbön állnak a pedagógustüntetések. Sok család, diák készül részt venni ezeken. A verőemberek erődemonstrációja arra is szolgált, hogy a társadalomban elültesse a félelmet. Nem értek célt a Sorosozással; nem jött be a rágalmazás, a kockásingezés, sőt, ez csak jobban összekovácsolta a tiltakozókat. Most már a nyílt megfélemlítés következik.

Aki nem dugta teljesen homokba a fejét, annak már régóta világos, hogy a NER lényege az erőszak és az agresszió. Az erőszak eddig áttételesen, sunyi törvényeken keresztül, az önkormányzatiság megszűntetése révén és persze törvényes jövedelemszerzésnek hazudott rablásban mutatkozott meg. Most érkezett el a fizikai erőszak ideje. Semmi meglepő nem történt: a rendszer kimutatta valódi természetét. Zsarnokság, amit már csak terrorral, verőlegényekkel lehet fenntartani.

Aki ezek után is képes a Fideszt támogatni, immár nem a politikai véleményét nyilvánítja ki, nem egy világnézetet képvisel, hanem bűnsegéd egy nyílt törvénytelenségben. A jóhiszeműségnek vége. A bűnnek nincs világnézete. Csak büntetése. Remélhetőleg mihamarabb.Kategóriák:egy kis hazai

Címkék:, , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: