nemzeti narkó

“Létezik egy ország, ahol minden rendben van,

Minden úgy van, mint máshol, csak kicsit máshogyan”

Soha nem éltem hallucinogén szerekkel, így nincs olyan élményem, amivel a ma reggeli kávézást össze tudnám vetni, de valahogy így képzelem azt, milyen lehet, ha valaki egy Szabad Nép vezércikkel felitatott LSD tócsát elszopogat. Iszom a kávét, pörgetem a hírfolyamot és  egyszer csak érzem, hogy a valóság cseppfolyóssá válik, ismerős, de mégis torz formákat ölt:

  • A Fidesz szerint a szocialisták balhéztak a választási irodán, és hogy ez többet ne forduljon elő, módosítani kell a törvényt.
  • A rendőrség szerint, bár jelen voltak a rendőrök a választási irodán, nem jutott tudomásukra intézkedésre okot adó körülmény.
  • Az agrárminiszter szerint semmiféle problémát nem vet fel, hogy egy plagizált tanulmányra fizettek ki negyven millió forintot, nekik égető szükségük volt egy kazah juhtenyésztést leíró tanulmányra, megkapták, kifizették, a szerzők majd elrendezik a szerző jogi vitát egymás közt.
  •  A pedagógusok tiltakozásainak lecsendesítésére valóban leváltják a KLIK vezetőjét, majd hosszas keresgélés után megtalálják az ország legrátermettebb emberét, aki véletlenül pont a köztársasági elnök testvére.

tripMég csak reggel nyolc óra van, abba kell hagynom a kávézást, mert ilyen állapotban nem tudok dolgozni. Szerencsére a nemzeti drogstratégia működik, sőt jobban teljesít, így van esély rá, hogy nemsokára rács mögé kerüljenek az ilyen veszélyes kábítószerek terjesztői.Kategóriák:egy kis hazai

Címkék:,

1 hozzászólás

  1. Nemzeti delirium. Elegem van az undorító cinizmusukból, a féktelen hazudozásukból, mindenből, amihez közük van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: